Voorzitter Evert Thalen en secretaris Ellen Stehmann. Foto: PR
Voorzitter Evert Thalen en secretaris Ellen Stehmann. Foto: PR

Meer leden welkom bij Bridgeclub Vorden

Algemeen

VORDEN - Half september start het nieuwe bridgeseizoen in Vorden. Het bestuur en de wedstrijdleiders zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Al vele jaren kan er gebridged worden op de maandagavond en de woensdagmiddag. De vaste locatie is het Kulturhus. De bridgeclub heeft ook een eigen website met veel informatie.

In 2010 zijn de beide bridgeclubs in Vorden gefuseerd onder de naam Bridgeclub Vorden. De bridgesport zit de laatste jaren in de lift. Het aantal ouderen neemt toe en deze categorie is toch de doelgroep voor de bridgesport.

De Bridgeclub Vorden heeft ook leden uit Lochem, Ruurlo, Hengelo, Wichmond, Zutphen, Brummen en Voorst die wekelijks naar Vorden komen om te bridgen. "Gezelligheid vinden wij erg belangrijk maar er wordt wel gebridged volgens de regels van de Bridgebond.", zo laat het bestuur weten. Op de maandagavond spelen ruim zeventig leden in de toneelzaal en op de woensdagmiddag spelen ruim vijftig leden in de Soos. Het bestuur zou graag zien dat het ledenaantal op de maandagavond naar 80 groeit. Dat is nodig om in drie lijnen te spelen. Op de woensdagmiddag kan men best nog vijf tot tien leden gebruiken om in twee lijnen te spelen.

Het bridgeseizoen begint half september en eindigt eind april. Nu zijn er misschien mensen die met de gedachte spelen om ook te gaan bridgen. Kom dan gerust een keer kijken of neem contact op met een wedstrijdleider.

En als er voldoende deelnemers zijn voor een beginnerscursus, heeft de vereniging Ciel Rondeel bereid gevonden een cursus te geven in het Kulturhus. De cursus kan in december starten. U hoeft dan nog geen lid te worden van de bridgeclub. De cursuskosten worden pas vastgesteld als het aantal deelnemers bekend is.

Voor meer informatie kunt u bellen met onderstaande contactpersonen.


Ellen Stehmann, secretaris: 0575-551495 of es7521@gmail.com

Herman Kip, wedstrijdleider maandag: 0575-552997

Peter Bogers, wedstrijdleider woensdag: 06-21924222

www.bridgeclubvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant