Herbert stond bekend om zijn Donald Duck tekeningen en kreeg zelf ook diverse 'Duck' tekeningen bij zijn afscheid. Foto: PR
Herbert stond bekend om zijn Donald Duck tekeningen en kreeg zelf ook diverse 'Duck' tekeningen bij zijn afscheid. Foto: PR

Herbert Heuvelink neemt afscheid bij de Vordering

Algemeen

VORDEN - Herbert Heuvelink, de conciërge van de Vordering, heeft een nieuwe baan bij het Staring College. Van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Herbert was erg geliefd bij de kinderen en stond bekend om zijn talent van het tekenen van Donald Duck. Hij had voor zijn afscheid daarom voor alle kinderen mooie boekenleggers gemaakt met een instructie erop voor het tekenen van Donald Duck. Hij ging de klassenrond en kreeg van de kinderen zelf ook Donald Duck tekeningen aangeboden. Hierbij was wel te zien hoe erg de kinderen hem gaan missen. Hij werd volop geknuffeld en uitgezwaaid.

Ook zijn collega's van de Vordering verliezen een gewaardeerde collega die voor iedereen klaarstond. Binnen de stichting SKBG deed Herbert ook veel bovenschoolse klussen op de andere scholen binnen SKBG. Op de receptie waren er daarom niet alleen de collega's van de Vordering, maar ook collega's vanuit de andere scholen en zelfs oud-leerlingen aanwezig om afscheid te nemen. "Wij wensen Herbert alle succes toe bij het Staring College en weten zeker dat zij een goede, hardwerkende, positieve werknemer in hun midden zullen krijgen", aldus Beryl Grob-Schouten, directeur van de Vordering.

Dirk Pasman, de conciërge van het Hoge, zal de werkzaamheden op de Vordering van Herbert overnemen. Hij heeft al kennis gemaakt met de leerlingen en het is fijn dat deze samenwerking meteen zo kan plaatsvinden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant