Wieteke Schotsman, Nikki Kleijsen en Maartje Epema. Foto: PR
Wieteke Schotsman, Nikki Kleijsen en Maartje Epema. Foto: PR

Najaarsconcert Harmonie onder leiding van drie dames

Algemeen

VORDEN - Zaterdagavond 4 november is het najaarsconcert van Harmonie Vorden in de Dorpskerk. Om er iets speciaals van te maken en er nog meer een Vordens tintje aan te geven is samenwerking gezocht met de gitaristen van Colorful Music en met Popkoor Venhorst. Het najaarsconcert zal daarmee onder leiding staan van drie dames: Maartje Epema van Popkoor Venhorst, Wieteke Schotsman van Colorful Music en Nikki Kleijsen als dirigente van Harmonie Vorden.

De combinatie van zang en muziek maakt dat er veel mogelijkheden zijn om het thema 'Musical Music' in te vullen. Er is een toegankelijk programma samengesteld, waarin o.a. de thema's uit Soldaat van Oranje, West Side Story, Jesus Christ Super Star en The Phantom of the opera voorbij komen. Maar ook Ciske de Rat, Mama Mia van Abba, Grease en Sister Act staan op het programma.

Mocht u nog geen kennis gemaakt hebben met al deze vormen van muziek in Vorden, kom dan zeker al dit talent bewonderen! Misschien heeft u er zelf ook weleens aan gedacht om een instrument te gaan bespelen of te zingen in een koor. Als u zaterdag 4 november komt, zou het zomaar kunnen dat u na afloop van dit concert zin heeft aansluiting te zoeken bij één van de uitvoerende clubs. Harmonie Vorden, de leden van popkoor Venhorst en Colorful Music nodigen u van harte uit om zaterdagavond 4 november te komen luisteren en genieten van bekende musical nummers.

Kaarten à 10 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Vorden en aan de kassa bij de ingang van de kerk. In samenwerking met Grandbistro de Rotonde wordt u tijdens de pauze een hapje en drankje aangeboden.


www.harmonievorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant