Voorverkoop IJsbaan Vorden

Algemeen

VORDEN - IJs is gratis zou je denken. Maar veiligheid, verlichting en verzorging van de baan zijn dit niet. De ijsvereniging in Vorden heeft jaarlijks vaste kosten, ongeacht of er wel of niet geschaatst kan worden. Gelukkig kan dit gefinancierd worden uit de voorverkoop van ledenkaarten, vrienden van de ijsbaan Vorden, giften van onder andere 'de Werf' en bijdragen van gratis materiaal door Vordense ondernemers. Wilt u ook zorgen dat de ijsbaan blijft bestaan? Schaf dan ledenkaarten in de voorverkoop aan.

Hiermee steunt u de vereniging in het voortbestaan. Het bestuur heeft daarom een mooie aanbieding, zodat men ieder jaar de ledenkaart in de voorverkoop te verkrijgen. Zo bestaat er vanaf dit seizoen een enkelvoudige- en een gezinsledenkaart (in de voorverkoop respectievelijk 13 euro en 25 euro bij doorlopende automatische incasso. De kaarten worden op naam uitgegeven. Jaarlijks wordt in november de kosten voor de ledenkaart afgeschreven en vervolgens thuisbezorgd. Aanmelden, kaarten kopen en automatische incasso afgeven kan via de website op zaterdag 25 november en 2 december (11.00 tot 16.00 uur) en woensdag 29 november (14.00 tot 17.00 uur) in de kantine van de ijsbaan.

Geef u op voor een ledenkaart of wordt 'vriend van de ijsbaan' (10 euro) en blijf de mogelijkheid van ijspret in Vorden ondersteunen.


ijsbaan-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant