De regionale deelnemers aan de Gelderse zwemkampioenschappen. Foto: PR
De regionale deelnemers aan de Gelderse zwemkampioenschappen. Foto: PR

Regionale deelname aan Gelderse zwemkampioenschappen

Algemeen

RUURLO/VORDEN – Enkele leden uit Ruurlo, Vorden en Borculo van de Lochemse zwemvereniging De Berkelduikers namen in de afgelopen weken deel aan de Gelderse zwemkampioenschappen korte baan (25 meter) in Nijmegen. In totaal namen zeventien leden van De Berkelduikers deel aan het kampioenschap

Door Jan Hendriksen

Uit Ruurlo namen Bjarne Herben op de vijftig, honderd, tweehonderd en vierhonderd meter vrije slag, op de vijftig meter vlinderslag, honderd meter schoolslag en de vier maal honderd en viermaal tweehonderd meter vrije slag estafette en Britt ter Horst op de vijftig, honderd, tweehonderd en vierhonderd meter vrije slag, vijftig meter vlinder en de vierhonderd meter wisselslag deel. Uit Borculo kwam Jorim Hebbink op de vijftig en honderd meter vrije slag in actie.

Uit Vorden waren Sterre Karmiggelt op de vijftig meter vrije slag, Zoë Ulkeman op de tweehonderd vlinderslag, tweehonderd meter schoolslag en vierhonderd meter wisselslag, Isa van Ditshuizen op de tweehonderd meter schoolslag, Ilse Dadema op de vijftig, honderd en tweehonderd meter schoolslag en de vierhonderd meter vrije slag, Iris van Gijtenbeek op de vijftig meter vrije slag en Suzet van Gijtenbeek op de vijftig meter vrije slag vertegenwoordigd.

Zoë Ulkeman wist brons te behalen op de tweehonderd meter vlinderslag en Ilse Dadema won zilver op zowel de honderd als de tweehonderd meter schoolslag. Bjarne Herben behaalde brons op de vijftig meter vlinderslag. Daarnaast werden er door de zwemmers vele persoonlijke records gezwommen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant