De succesvolle jongens en meisjes van zwemvereniging De Berkelduikers. Foto: PR
De succesvolle jongens en meisjes van zwemvereniging De Berkelduikers. Foto: PR Foto: Jan Hendriksen

Succesvolle deelname De Berkelduikers aan Gelderse minioren club meet

Algemeen

VORDEN – De minioren jongens tot en met elf jaar 11 jaar en de minioren meisjes tot en met tien jaar van zwemvereniging Berkelduikers uit Lochem, met diverse zwemmers uit Ruurlo, Barchem, Borculo, Warnsveld en Vorden, hebben eind november met succes deelgenomen aan de Gelderse minioren club meet in het Erica Terpstra zwembad in Nijmegen. De Berkelduikers werden tweede.

In totaal deden er elf verengingen mee. Samen moeten de jonge zwemmers met elkaar de punten bij elkaar zwemmen. Na een zeer spannende wedstrijd wisten de zestien zwemmers de tweede plaatst te behalen. Super trots (tweede van Gelderland) en met voor iedereen een zilveren medaille en een verenigingsbeker gingen zij naar huis.

Het succesvolle team bestond uit Indy Groot Roessink en Naomi de Vries uit Vorden, Nynke en Froukje van Leeuwen en Isabel Mendeszoon uit Warnsveld, Maren Herben en Bram Scholte uit Ruurlo, Ryan Bleumink uit Borculo, Lars en Meyke Haytink uit Barchem, Tiemen Hoentjen, Kai Brinkman, Juliet te Rietstap, Wieke Arfman uit Lochem, Noor Heinekamp uit Laren en Rian Schoneveld uit Kring van Dorth.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant