Martin B. Kaufmann zingt covers en eigen werk in het Theater onder de Molen. Foto: PR
Martin B. Kaufmann zingt covers en eigen werk in het Theater onder de Molen. Foto: PR

Theater Onder de Molen start 2018 met Martin B. Kaufmann

VORDEN/LINDE - Theater Onder de Molen start op vrijdagavond 5 januari het voorjaarsprogramma van 2018 met Martin B. Kaufmann. Martin speelt folkmuziek, maar ook nummers van Leonard Cohen, Paul Simon, Johnny Cash, Bob Dylan en nog veel meer. Een gegarandeerd muzikale avond.

'Music was my first love and it will be my last' zou heel goed het adagium kunnen zijn van Martin B. Kaufmann. Hij was in een andere eeuw al actief in de muziek, voortdurend op zoek naar podia om op te treden en zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Die podia werden toen, net als nu, gevonden in cafés, restaurants, folkclubs zoals Boddy, FolkFairport, een enkele keer in de Melkweg of de wijnkelder van Ronnie Potsdammer en nog tientallen andere gelegenheden.
Toen schreef hij zich in aan de Universiteit van Amsterdam om uiteindelijk als leraar Geschiedenis in het onderwijs te belanden. Geen kwaad woord daarover, maar de muziek werd hiermee wel een geliefde die hem op afstand wenkte en dat vele jaren lang. Toch wachtte deze grote liefde trouw en nu, in totaal andere omstandigheden zoekt Martin sinds kort opnieuw het podium op. Reacties op zijn optredens hebben hem ervan overtuigd dat hij nog steeds een gevoelige snaar weet te raken bij het publiek, niet alleen met de covers die hij vol overgave zingt en speelt, maar vooral ook met zijn eigen songs. Muziek bleek inderdaad niet alleen zijn 'first love' te zijn maar ook zijn 'final love'.

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website.


www.theateronderdemolen.nl

reageer als eerste
Meer berichten