Dj's Double B en feest DJ Martin vermaakten het publiek in de grote zaal van het Kulturhus. Foto: PR
Dj's Double B en feest DJ Martin vermaakten het publiek in de grote zaal van het Kulturhus. Foto: PR (Foto: Jan Hendriksen)

Feestend het nieuwjaar in tijdens Firecrackerparty

VORDEN – De Firecrackerparty van de Vordense Evenementen Stichting VOEST in de nacht van oud op nieuw is zeer succesvol verlopen. In een uitverkocht Kulturhus gingen ruim vijfhonderd bezoekers feestend het jaar 2018 in. De organisatie moest zelfs feestgangers teleurstellen omdat er geen kaarten meer beschikbaar waren.

Door Jan Hendriksen

In de foyer van het tot sfeervolle huiskamer omgetoverde café, wist de Larense band New Vintage live bij menig bezoeker de heupen los te krijgen. In de grote zaal van het Kulturhus 'bliezen' de dj's Double B en dj Martin werkelijk het dak van het Kulturhus af. De nacht is incidentloos verlopen. De organisatoren van VOEST kijken terug op een geweldige samenwerking met 'the crew' (de initiatiefnemers van de eerste editie in 2017 Kees Jansen, Henri Barendsen, René Groot Wassink, Oscar Rondeel en Gerard Garritsen), Stichting Kulturhus Vorden (in de personen van Boudewijn Kortboyer en Robert Vissers), de sponsoren (Kringloopwinkel De Boedelhof, Barendsen Staaltechniek Vorden, VV Vorden en Bruna Vorden) en de groep geweldige vrijwilligers, die Firecrackerparty tot een succes hebben gebracht.

Voorzitter Jarno Messing van VOEST: "De positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen zien wij dan ook als een beloning voor een ieder die op wat voor een manier dan ook heeft bijgedragen aan Firecrackerparty 2018. Voor ons als VOEST zijnde werkt dat zeer motiverend om ook ons volgende evenement, het Carnavalsthemafeest op zaterdagavond 10 februari in Sporthal 't Jebbink Vorden, weer een succes te maken."

reageer als eerste
Meer berichten