VAMC jubilarissen met aanhang. Foto: Henk Teerink
VAMC jubilarissen met aanhang. Foto: Henk Teerink

Huldigingen tijdens feestavond V.A.M.C. de Graafschaprijders

VORDEN - De jaarlijkse feestavond van de Vordense motorclub vond afgelopen zaterdagavond plaats in café restaurant De Herberg in Vorden. Op deze avond vonden ook huldigingen plaats van onder andere 25-, 40- en 50-jarige jubilarissen. Niet alle jubilarissen waren aanwezig maar wel de twee leden die al 50 jaar lid zijn. Daarnaast werden de clubkampioenen en de ONK Enduro kampioenen gehuldigd.

Jan Broekhof en Bert Regelink kregen een speldje met een bos bloemen overhandigd voor hun 50-jarig lidmaatschap. Zij hebben zich altijd bijzonder goed ingezet bij allerlei activiteiten van de club. De clubkampioenen die bekers in ontvangst mochten nemen waren Collin Schellen 65cc, Micky Roes 85cc, Stan Kromkamp MX2 jeugd, Johannes van Kempen recreantenklasse en Thijs Bulten open klasse. Thijs Bulten, Sjoerd Eskes, Rudy Vossers en Mark Wassink werden naar voren gehaald voor hun kampioenschappen in de ONK enduro klassen N1, N2, NV40 en E3.

Naast de individuele rijders kwam ook het V.A.M.C.-2 team naar voren voor het behaalde kampioenschap voor teams in het ONK enduro. Het team bestond afgelopen jaar uit Bas klein Haneveld, Sjoerd Eskes, Rudy Vossers, Alex v.d. Broek en teammanager en tevens voorzitter van de VAMC, Johannes van Kempen. De Delden trofee, die al vanaf 1974 uitgereikt wordt, ging dit jaar naar Thijs Bulten. Hij kreeg deze toebedeeld omdat hij in verschillende klassen voorin meestreed. Jaren geleden won vader Marcel die beker ook al eens, beide mannen waren in hun nopjes met de uitreiking. Dakar-rijder en wereldkampioen cross country rally quads, Kees Koolen, werd ook in het zonnetje gezet. Hij kreeg namens de vereniging een oorkonde overhandigd. Rein Beunk mocht een beker met de daarbij behorende bos bloemen in ontvangst nemen in de categorie toer. Hij werd kampioen bij de afdeling buitenland. Kampioen binnenland Edwin Memelink was niet aanwezig om de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

De huldigingen namen een klein gedeelte van de avond in beslag. Het duo Xplain gaf daarna een show met goede muziek ten gehore. Het bleef nog lang gezellig.

Meer berichten