De best/origineelst verkleedde groep was de MA Flodders. Foto: Johan Bolink
De best/origineelst verkleedde groep was de MA Flodders. Foto: Johan Bolink

Sfeervol en kleurrijk carnavalsfeest in sporthal 't Jebbink

VORDEN – Volop carnavalsplezier zaterdagavond in sporthal 't Jebbink. De kleine sportzaal was door de Vordense Evenementen Stichting (Voest) en sporthal 't Jebbink sfeervol en kleurrijk ingericht voor de 250 carnavalsvierders.

Door Jan Hendriksen

Zoals vorige week Contact meldde was het feest volledig uitverkocht. Aan de deur kon daarom ook geen kaartverkoop meer plaatsvinden. Helaas moest men toch een aantal mensen teleurstellen die zonder kaartje naar de feestlocatie waren gekomen. De avond kwam al vroeg op gang in de tot bruincafé omgetoverde sportzaal.

Om twaalf uur konden de winnaars van de best/origineelst verkleedde groep gekozen worden. Deze prijs ging naar de MA Flodders, een groep vriendinnen die voornamelijk actief zijn bij volleybalvereniging Dash. Hierop volgend werd de individuele winnaar bekend gemaakt. Daan Westerveld ging met deze prijs aan de haal die zich had omgetoverd tot robot.

"Als organisatie (Voest en Sporthal 't Jebbink) is het mooi te zien dan iedereen van jong tot oud heeft genoten van het feest. Dat werkt zeer motiverend om ook volgend feestje weer tot een succes te leiden. Als Voest zijnde is het leuk om met een ondernemer als Edwin Schooltink van sporthal 't Jebbink te mogen samenwerken. Mede om deze reden zullen wij wederom een samenwerking op touw gaan zetten voor een volgend evenement ", zo verklaarde voorzitter Jarno Messing na afloop.

Sterkste man/vrouw van Vorden
Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) mogen namelijk de sterke verhalen weer uit de kast gehaald worden want dan zal op het parkeerterrein bij sporthal 't Jebbink gestreden gaan worden om de titel de 'Sterkste man/vrouw van Vorden'. Dit spektakel zal gepresenteerd en gejureerd worden door de sterkste broers van Nederland: Erik en Jarno Hams. Inschrijven kan door een e-mail te sturen.


info@sporthal-vorden.nl

Meer berichten