De spelers van Toneelvereniging Krato. Foto: PR
De spelers van Toneelvereniging Krato. Foto: PR

Toneelvereniging Krato brengt de klucht 'Welkom terug, tante' op de planken

Algemeen

VORDEN - Op vrijdagavond 9 maart vanaf 20.00 uur brengt toneelvereniging Krato de klucht 'Welkom terug, tante' op de planken van het Kulturhus in Vorden.

Het decor is het terras van Freule Emma Dillenburg La Montagne. De post is net geweest en donkere wolken pakken zich boven haar samen als zij de brief van tante Lydia leest. Tante komt naar Nederland! Heel leuk om een oudtante uit Nieuw-Zeeland op bezoek te krijgen, alleen liever niet tante Lydia. Opeens ziet Emma zich genoodzaakt om een man, een butler en een zoon aan te schaffen. En waar vind je die nu? Inderdaad: ze komen gewoon langs, zoals het hoort. De mannen zover krijgen dat zij mee willen spelen is één, ze ook nog in toom houden is twee. Als de kersverse echtgenoot zijn plichten wat al te serieus wil invullen en de butler ook andere interesses toont, krijgt Emma het behoorlijk benauwd. Dan wordt ook nog de tijdelijk aangenomen zoon verliefd op zijn zusje en staat er ineens een internetdate op de stoep voor de bloemist. Alsof dat nog niet genoeg is, verschijnt daar ook nog de eigenzinnige schilderes met haar ietwat bijzondere zoon en de persoonlijke assistente van tante Lydia, die overal wel een pilletje voor heeft.

Al deze karakters en hun verwikkelingen maken deze doldwaze klucht compleet.'Welkom terug tante' is geschreven door Edwin Woons. Spelers zijn: Marjan Buunk, Simone Janssen, Martine Ten Arve, Hester Stevens, Niels Groot Jebbink, Richard Ooms, Wenneke Zweverink, Anita Pierik, Sander Roelvink, Arjan Wiggers. Regie: Bertus Pellenberg. Souffleuse/grime: Anneke Roelvink.

De zaal is open vanaf 19.15 uur. Entree 6 euro, kinderen t/m 12 jaar: 3 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant