vacature

Media-adviseur buitendienst Contact Bronckhorst en Zutphen

Ben jij de persoon die onze relaties graag goed adviseert en voorlicht over de mogelijkheden die Achterhoek Nieuws te bieden heeft en ben je commercieel ingesteld?

In deze functie ben je een belangrijke spil in het bedrijf. Je onderhoudt contacten met bestaande adverteerders, prospects, reclame- en mediabureaus. Als media-adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en diensten uit ons multimediale portfolio.

Je werkt samen met de binnendienst en redactiemedewerkers en zult ook bij speciale uitgaven worden ingezet voor extra acquisitie. Jouw werkgebied is: Gemeente Bronckhorst en Zutphen. Wij zoeken iemand voor ca. 32 uur, maar meer of minder uren is ook bespreekbaar.

De persoon die binnen ons profiel past, houdt van openheid en voelt zich thuis in een dynamisch bedrijf waarin de gemoedelijke Achterhoekse sfeer behouden is gebleven. Jij bent altijd op de hoogte van nieuwe verdienmodellen in de mediawereld en kunt deze ook zelfstandig toepassen voor de merken waar je verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend ken je het (bedrijfs)leven in het gebied door en door en stel jij je klantgericht op. Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste.

Wekt deze advertentie jouw interesse?

Stuur ons jouw sollicitatie en cv, t.a.v. Jan Oonk, via jan.oonk@achterhoeknieuws.nl.

Achterhoek Nieuws b.v.
Bleekwal 10, 7131 DB Lichtenvoorde
Tel. (0544) 80 10 10
E-mail: info@achterhoeknieuws.nl
Internet: www.achterhoeknieuws.nl

Achterhoek Nieuws bv is een samenwerking van twee innovatieve uitgevers: Weevers en BDUmedia. Beide partijen bogen op vele tientallen jaren ervaring in de lokale uitgeefwereld. BDUmedia bestaat al meer dan 140 jaar en van de kranten die Weevers uitgeeft, zagen de eerste titels ruim 75 jaar geleden het levenslicht. Wat beide bedrijven gemeen hebben, is de wil om te innoveren en de passie voor écht lokaal nieuws.

De merken die Achterhoek Nieuws bv in het portfolio heeft zijn: Aaltens Nieuws; Dinxpers Nieuws; Achterhoek Nieuws Berkelland Borculo-Ruurlo; Achterhoek Nieuws Berkelland Eibergen-Neede; Achterhoek Nieuws Winterswijk; Contact Bronckhorst Noord; Contact Bronckhorst Midden; Contact Bronckhorst Zuid; Stad Doetinchem; Gelderse Post Oude IJsselstreek; Montferland Nieuws; Elna, Groenlose Gids; Contact Zutphen-Warnsveld; Achterhoek Vakantiekrant; Montferland Vakantiekrant; Achterhoekauto.nl; Achterhoekmarktplein.nl; Achterhoekagenda.nl en Achterhoekfoto.nl.

Meer berichten