12-uurs Spartametrace is terug met nieuw parcours

Na een jaartje te hebben overgeslagen, is de Spartametrace terug. Foto: PR
Na een jaartje te hebben overgeslagen, is de Spartametrace terug. Foto: PR

WICHMOND - De in Wichmond reeds beroemde 12-uurs Spartametrace vindt dit jaar plaats op zondag 20 mei (eerste Pinksterdag). Na een jaartje te hebben overgeslagen, heeft de organisatie er heel veel zin in om er wederom een onvergetelijke dag van te maken.

De organisatie bestaat uit de 'Mannen Van Af En Toe' (MVAET) - een groep mannen die onbelangrijke zaken naar een hoger plan wil tillen - en de eigenaren van café D'n Olde Kriet. Zij nemen dit jaar afscheid van circuit 'De Tulp' waarop de voorgaande twee edities werd gereden, er is namelijk gekozen voor een nieuwe lay-out van het parcours door Wichmond en Vierakker. Nadere details hierover worden binnenkort bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Spartametrace. Wat uiteraard blijft, is dat er ieder rondje door het café wordt gereden en dat daar de noodzakelijke stempel wordt gehaald.

Wat ook hetzelfde blijft is dat de organisatie rond de klok van 9.00 uur de teams gaat voorstellen zodat om klokslag 09.30 uur het startschot gelost kan worden. Uiteraard is dit ook het moment dat er bands beginnen te spelen en het kindervermaak begint. Kortom; een dag met volop vermaak voor jong en oud in en rondom café 'D'n Olde Kriet.

Opgave van teams (van minimaal 1 en maximaal 4 personen) kan vanaf zaterdag 21 april 2018 vanaf 12.12.12 uur 's middags. Aanmelden kan via mail. Om iedereen evenveel kans te geven om zich aan te melden, wordt er geen onderscheid gemaakt tussen debutanten en oudgedienden.

De komende tijd zullen de MVAET regelmatig nieuws en achtergronden naar buiten brengen over de Spartametrace via de Facebookpagina. De organisatie heeft er alvast zin in en verwelkomt iedereen graag op eerste Pinksterdag bij D'n Olde Kriet voor de Spartametrace 2018.


spartametrace@gmail.com

www.facebook.com/spartametrace

Meer berichten