Just4you – Piano&More treedt op in Theater Onder de Molen. Foto: PR
Just4you – Piano&More treedt op in Theater Onder de Molen. Foto: PR

Piano&More in Theater Onder de Molen

VORDEN/LINDE - Vrijdagavond 9 maart staat er Just4you -Piano&More geprogrammeerd in Theater Onder de Molen. Zij nemen de plaats in van oorspronkelijk geprogrammeerde band SOS (Sounds of Silence), die vanwege ziekte helaas al vroeg hebben moeten afzeggen.

Maar Just4You – Piano&More is niet zo maar een vervanger. Onder deze naam begeven Leo en Angélique zich in de muziekwereld. Professionele muzikanten die het publiek een heerlijke avond zullen bezorgen. Sfeervol en gevarieerd live muziek met unieke arrangementen. Bekende en minder bekende nummers passeren de revue. Latin, jazz en pop; herkenbaar maar net even anders als men gewend is.

De White Baby Grand piano met verlichting is een eyecatcher en deze witte vleugel geeft een extra chique uitstraling op het toneel. Maar daarnaast kan men onder andere instrumenten verwachten als bijvoorbeeld alt sax, sopraan sax, gitaar, ukelele, mondharmonica, accordeon en toetsen.Ook heeft Just for You een zogenaamde 'EWI' in hun instrumentarium opgenomen. Dit is een elektronisch blaasinstrument waarmee andere blaasinstrumenten zoals trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, panfluit, et cetera tot in de perfectie nagebootst worden.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten