Eigenaresse Diana Hogeweg (m) samen met medewerksters Wendy Nijhoff (l) en Yvonne Meulenbeek. Foto: Bernadet te Velthuis
Eigenaresse Diana Hogeweg (m) samen met medewerksters Wendy Nijhoff (l) en Yvonne Meulenbeek. Foto: Bernadet te Velthuis

Vestiging Sabelle Ondermode opent in Vorden

VORDEN – Al vanaf december zijn ze bezig met de verbouwing, maar deze week is het dan eindelijk zover. Lingeriespeciaalzaak Sabelle Ondermode zal woensdag 4 april haar deuren openen in het voormalige Sueters pand, naast Van Sinckel, aan de Dorpsstraat 15 in Vorden. Burgemeester Marianne Besselink zal om 09.30 uur de officiële openingshandeling verrichten, waarna de winkel speciaal voor de opening tot 20.00 uur 's avonds geopend is voor iedereen die graag een kijkje wil komen nemen en samen met eigenaresse Diana Hogeweg dit heugelijk feit wil vieren.

Door Bernadet te Velthuis

Voor Diana een droom die in vervulling gaat, want naast de vestiging in Ulft stond het openen van een tweede winkel al langer op haar wensenlijstje. Het pand aan de Dorpsstraat 15 in Vorden bood de juiste ligging en ruimte, en ook het feit dat ze hiermee kan bijdragen aan de leefbaarheid in een dorpskern vindt ze belangrijk. Wel had het nog wat voeten in de aarde, zo vertelt de onderneemster. "Het originele pand moest verdeeld worden in twee. Naast het plaatsen van een tussenmuur, beschikte de winkelruimte nog niet over een eigen voordeur, toilet, keuken of zelfs maar een rioolaansluiting. Dit moesten we dus nog realiseren."

Maar nu, na bijna vier maanden buffelen, mag het resultaat er zijn en kan Diana eindelijk klanten verwelkomen in haar gloednieuwe winkel die ze samen met medewerkers Yvonne Meulenbeek en Wendy Nijhoff zal bestieren. Voor wie denkt dat alleen vrouwen bij de speciaalzaak terecht kunnen, heeft het mis. Ook voor heren en tieners is er een uitgebreid assortiment, want Sabelle Ondermode is meer dan een lingeriezaak. Het aanbod bestaat naast bh's met bijpassend broekje of string, lingerie, kniekousen en panty's, ook uit (correctie)ondergoed, hemden, badkleding, pyjama's en huispakken voor dames, heren en tieners. Daarnaast zijn ochtendjassen voor dames en heren verkrijgbaar en in de zomer kan men ook terecht voor strandkleding. "Eigenlijk hebben we alles, van lange onderbroek tot string", zo grapt ze. "In eerste instantie bieden we geen assortiment aan voor kinderen, tenzij blijkt dat hier veel vraag naar is. Dat geldt eigenlijk voor alles. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden".

Sabelle Ondermode biedt kwalitatieve producten van gerenommeerde merken, goede service en vakkundig advies. "Het belangrijkste vind ik dat mensen zich op hun gemak moeten voelen, zodat ze uiteindelijk met een tevreden gevoel en zelfvertrouwen de winkel verlaten. Niemand hoeft zich ergens voor te schamen, we zijn tenslotte allemaal mens".

Mammacare
Ook het aanmeten en leveren van lingerie en ondergoed voor dames met een borstprothese is voor Diana, als gespecialiseerde mammacare adviseur, geen enkel probleem. Om hiervoor alle tijd te kunnen nemen, gebeurt dit op afspraak. En in een aparte ruimte zodat de privacy gewaarborgd blijft. Diana: "Ik wil deze dames met een moeilijk verleden graag helpen en een stukje zekerheid meegeven." Bovendien heeft Sabelle Ondermode hiervoor contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Klantenpas en cadeaubonnen
Om de opening van de kersverse zaak te vieren, maakt men de eerste tien dagen kans op gratis artikelen. Bij besteding van 50 euro, kan men een keuze maken uit een van de tien artikelen die na deze periode onder de geïnteresseerden verloot zullen worden. Daarnaast zijn er extra kortingen op diverse bekende merken. Verder kunnen klanten starten met sparen voor korting met de klantenkaart en zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar (ruilen uiteraard mogelijk).

Wie meer informatie wil is altijd welkom in de winkel, kan bellen, mailen of de website raadplegen.


0575-229022

info@sabelle.nl

www.sabelle.nl

10 reacties
Meer berichten