Levensverhaal en liedjes van Ramses Shaffy

LINDE - Vrijdag 6 april om 20.00 uur staat Theater Onder de Molen in het teken Ramses Shaffy, gespeeld door de drie broers Adolfsen onder de titel 'Niet Zonder Ons'. De voorstelling gaat over het leven en de liedjes van Ramses Shaffy.

De liedjes van Ramses Shaffy zijn tijdloos en leeftijdloos. In zowel tekst als muziek klinken zijn levensverhaal en levensenergie onweerstaanbaar door. Een leven dat Shaffy vulde met een rijk scala aan rollen: acteur en zanger pur sang, vrijheidsgenieter, alcoholist, pianist, inspirator, Baghwan-volgeling en belastingontduiker. In 'Niet zonder ons' storten De Broers zich zingend, spelend en vertellend op deze icoon van het Nederlandse lied. Met een originaliteit, vrolijkheid en kwetsbaarheid die je nog lang bij blijven.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa van het theater. In dat geval geldt wel: reserveringen hebben gegarandeerd toegang. Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde). De toegangsprijs is 10 euro (exclusief consumpties). Reserveren is mogelijk via de website, waar tevens het volledige programma van het theater te vinden is.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten