Het bestuur van de Oudejaarscrossloop een cheque uit aan de penningmeester van het zwembad voor de aanleg van een beachvolleybalveld. Foto: PR
Het bestuur van de Oudejaarscrossloop een cheque uit aan de penningmeester van het zwembad voor de aanleg van een beachvolleybalveld. Foto: PR

Lijstverbinding Oudejaars Crossloop Vorden en Zwembad in de Dennen

VORDEN - Stichting Oudejaars Crossloop Vorden en stichting In de Dennen gaan voor Hart voor de Achterhoek, weer net zoals vorig jaar, een lijstverbinding aan. Hart voor de Achterhoek is een initiatief van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek dat lokale projecten financieel ondersteunt. Totaal is er 400.000 euro te verdelen. Hoe meer stemmen op een stichting worden uitgebracht, des te meer geld de stichting ontvangt. Het maximum bedraagt maximaal 2.500 euro per stichting.

Ieder lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde stichting uitbrengen. Vorig jaar stelde voorzitter Wilbert Menkveld van de Oudejaars Crossloop Vorden voor om een lijstverbinding aan te gaan met stichting Zwembad In de Dennen.

De Oudejaars Crossloop draagt In de Dennen een warm hart toe, de opbrengst van de afgelopen jaren werd geschonken aan het zwembad. Een lijstverbinding houdt in dat elke stichting zijn achterban vraagt om ook stemmen op het project van de andere stichting uit te brengen. Beide stichtingen houden via facebook en mail contact met hun achterban, op deze wijze hebben ze samen een groot bereik en maken ze meer kans op financiële ondersteuning.

Stichting Oudejaars Crossloop wil voor de Oudejaars Crossloop op zaterdag 29 december 2018 graag een financiële bijdrage voor het huren van een automatische tijdwaarneming, zodat alle lopers exact weten welke tijd ze hebben gelopen. Het huren van deze apparatuur is altijd erg duur en met een bijdrage kunnen ze het inschrijfgeld voor de deelnemers laag houden.
Stichting In de Dennen wil graag een financiële bijdrage voor het kunnen realiseren van een beachvolleybalveld, een groot deel van deze investering kan worden voldaan uit de donatie van de Oudejaars Crossloop van afgelopen jaar, maar om het helemaal af te kunnen maken is er nog extra geld nodig.

Begin mei ontvangen alle leden van de Rabobank een flyer in de brievenbus met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule. Ieder lid mag tussen dinsdag 22 mei en woensdag 6 juni 2018 vijf stemmen uitbrengen met een maximum van twee stemmen per stichting.

Zowel stichting Oudejaars Crossloop Vorden als In De Dennen hopen in ieder geval dat er twee stemmen naar zowel de Oudejaars Crossloop Vorden als het zwembad In de Dennen gaan.


www.oudejaarscrossloop.nl
www.zwembad-indedennen.nl

Meer berichten