Elke ronde van de race gaat dwars door café D'n Olde Kriet. Foto: PR
Elke ronde van de race gaat dwars door café D'n Olde Kriet. Foto: PR

Wichmond is klaar voor de 12-uurs Spartametrace

WICHMOND - Zondag 20 mei 2018 (Eerste Pinksterdag) is het weer zo ver, de 12-uurs Spartametrace van Wichmond. Meer dan 25 teams van minimaal 1 en maximaal 4 personen staan om 9.00 uur klaar om gepresenteerd te worden en vervolgens om 09.30 uur weggeschoten te worden. Ze moeten dan op een stratenparcours van ongeveer 4 km in 12 uur zo veel mogelijk rondjes rijden. Uiteraard wordt er elke ronde dwars door café D'n Olde Kriet gereden om daar een stempel te halen.

De organisatie bestaat uit de Mannen Van Af En Toe (MVAET) in samenwerking met café D'n Olde Kriet (DOK). De MVAET is een groep mannen die minder belangrijke zaken naar een hoger plan wil brengen. Bij die doelstelling past het racen op een Spartamet natuurlijk perfect. Want wie droomt er nu niet van om te gaan racen met een fiets met hulpmotor? De eigenaren DOK zorgen uiteraard voor een prettig programma rondom de race. Zo is er de hele dag muziek en natuurlijk is er voor de kleintjes ook van alles te doen, zoals schminken en een springkussen.

Het belooft dus een geweldige dag te worden. Meer info bij Gerrit Borgman (tel. 06 - 30 935 062) of Nout Nijenhuis (tel. 06 – 15 377 992).

Meer berichten