Van linksboven naar rechtsonder: Bart Willems, Martijn Arfman, Tom Kleinluchtenbeld, Kim van Esterik, Lisette Dijkman, Maik Derksen en Anneleen Dijkman. Foto: PR
Van linksboven naar rechtsonder: Bart Willems, Martijn Arfman, Tom Kleinluchtenbeld, Kim van Esterik, Lisette Dijkman, Maik Derksen en Anneleen Dijkman. Foto: PR (Foto: )

Gemengd Vorden 1 kampioen

VORDEN - Afgelopen zondag 3 juni moest het gemengd team Vorden strijden om het kampioenschap in Delden. Het team wist de wedstrijd te winnen met 8-0 en gingen als kampioenen huiswaarts.

De competitie voor het Vordense mixteam begon op zondag 8 april met uitwedstrijd in Borne. Wat Vorden niet wist was dat de grote buurtvereniging Woolderes was opgedoekt en alle talenten naar Borne waren gegaan. Toch, ondanks de pittige en moeizame wedstrijden, won Vorden met 5-3. De tweede dag kreeg Vorden Ready-Oldenzaal op bezoek, hier waren Duitse jonge meiden ingevlogen. Maar Vorden wist het hoofd koel houden en won met 8-0. Op 22 april moest het team uit naar Ludica, een studentenvereniging. Er was een groot feest geweest de nacht ervoor dus het werd geen moeizame dag, 7-1 winst voor Vorden. Dag vier zou op papier een lastige wedstrijd worden en dat was in twee wedstrijden ook het geval, maar uiteindelijk viel het de juiste kant op: 8-0 voor Vorden.
Op de vijfde mochten de Vordenaren naar Apeldoorn, Daisy, en bleek een zware dobber: 4-4 was de uitslag. Door deze uitslag kwam het aan op met nog twee dagen en een puntenverschil van 1. Vorden kreeg de Veenhorst op bezoek op 27 mei, dit was een makkelijke zege: 8-0. En met de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag, was het kampioenschap een feit.

Het team wil Dijkman Bouw en Dijkman Tennis bedanken voor de sponsoring.

Meer berichten