Genealogische gegevens van ruim 30.000 Vordenaren gepubliceerd

VORDEN - De genealogiecommissie van Oud Vorden heeft de familiegegevens van ruim 30.000 Vordenaren gepubliceerd.

Nadat alle inwoners van het dorp Vorden uit de periode 1813-1920 waren vastgelegd, is de Genealogiecommissie nu bezig om de buurtschappen Veldwijk en Linde te beschrijven. Met de stamboom van Reint Fokkink is de grens van 30.000 personen overschreden.

Alle resultaten worden gepubliceerd op de website van Oud Vorden, waarbij in het topmenu gekozen kan worden voor Genealogie. Er worden vervolgens twee opties geboden, de Namenindex en de Stambomen. De Namenindex toont alle 30.000 beschreven namen alfabetisch gerangschikt met de directe familierelaties. De vijf meest voorkomende familienamen zijn: Eggink, Wesselink, Jansen, Norde en Rouwenhorst. De meest voorkomende voornamen zijn Jan, Hendrik, Willem, Gerrit en Garrit. De stambomen worden eveneens alfabetisch weergegeven in een beschrijving van generaties en getekend als stamboom.

Vordenaren die interesse hebben in de familieachtergronden, kunnen dit bij Oud Vorden aangeven. Zij zullen de gegevens graag uitzoeken. Belangstellenden kunnen verdere informatie verkrijgen door een mail te sturen.


genealogie@oudvorden.nl

www.oudvorden.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten