Deborah Witteveen en Thomas Dulfer. Foto: Rachel Ecclestone
Deborah Witteveen en Thomas Dulfer. Foto: Rachel Ecclestone (Foto: )

Muziek met een vleugje humor

VORDEN - Het Nationaal Jeugd Orkest en A-quadraat houden op vrijdag 10 augustus een uniek en virtuoos concert aan de Mosselseweg 12 in Vorden. Aanvang 20.00 uur, de beeldentuin en de beide galerieruimtes zijn vanaf 19.00 open. Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De NJO Muziekzomer presenteert Duo de Bontebal bij A-quadraat, galerie en beeldentuin. De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugd Orkest, een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Aanstormende muziekprofessionals spelen dan ook de hoofdrol in de meer dan 60 concerten die het NJO organiseert. Bovendien worden de concerten gegeven op bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is.

Thomas Dulfer en Deborah Witteveen hebben elkaar leren kennen in het Jong NBE, de jeugdige tak van het Nederlands Blazers Ensemble. Ze kwamen elkaar daarna weer tegen toen ze beiden de Classic Young Masters Award wonnen. Vervolgens sloegen ze als Duo de Bontebal de handen ineen om met de ongebruikelijke combinatie van hun instrumenten een verfrissende sound te laten horen.

Sinds Thomas en Deborah een duo vormen spelen zij graag een bonte verzameling aan muziek, het liefst met een vleugje humor. Dit laten zij horen bij A-quadraat. Naast muzikale stukken van o.a. Schnyder, Bach en Rossiniç, laten schilders Hans Versfelt en Joost Doornik en beeldhouwer Joris Verdonkschot hun werk zien. Tevens kan men genieten van de professionele kunstenaars die in de beeldentuin en de permanente ruimte exposeren.

Kaarten zijn te bestellen bij het Nationaal Jeugd Orkest.


www.galerie-a-quadraat.nl

www.muziekzomer.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten