Meike Ubbink. Foto: Taco Elburg
Meike Ubbink. Foto: Taco Elburg

Zangeressen Meike en Wilma zingen ook eigen liedjes

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen worden op acht woensdagavonden deze zomer voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Op woensdag 15 augustus treden Meike Ubbink en Wilma Pastors op.

Wilma Pastors komt uit Breedenbroek en is 47 jaar. Wilma is op negenjarige leeftijd begonnen met orgelles. Het gitaar spelen heeft ze zichzelf aangeleerd. Ze speelt liedjes van diverse artiesten op haar eigen manier. Deze variëren van James Bay, U2 tot Dotan om er een paar te noemen. Inmiddels heeft ze ook zelf meerdere Engelstalige liedjes geschreven over dingen die er zijn gebeurd in haar leven.

Meike Ubbink is een jonge zangeres van 18 jaar uit het Gelderse Bredevoort. Muziek is haar passie. Op haar twaalfde ging ze op zangles bij Sandra Vanreijs en deed al snel mee met verschillende talentenjachten. Op dertienjarige leeftijd won ze de Artez Raw Diamond Award en een jaar later Rondom Dinxper Got Talent. Met haar deelname in 2015 aan The Voice Kids bracht zij het tot de Battles en werd ze benaderd voor de talentenklas van Babette Labeij Music Academie te Amsterdam. Zij trad op met het Babette Labeij Choir. Meike heeft een breed repertoire, met nummers van Anouk, Adèle, Duffy, Amy Winehouse en andere artiesten en zij is zangeres van de EDM-band Dawnbreakers. Haar eerste single 'Wat ik voel voor jou' kwam uit in maart 2017.

De zomercarrousel is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten