Deux Pièce met Marijke van Voorst en Ton Karmiggelt. Foto: PR
Deux Pièce met Marijke van Voorst en Ton Karmiggelt. Foto: PR

Duo's sluiten muzikale zomercarrousel af

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen wordt op woensdag 22 augustus de achtste en laatste zomer voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Dan treden de duo's Deux Piéce en Anja den Bakker/Yvonne Beeftink op.

Anja den Bakker en Yvonne Beeftink, beiden al vele jaren actief in de muziek, zijn een muzikaal duo sinds de herfst van 2015. Yvonne speelt piano, begeleidt menig koor, vocalist en instrumentalist in de Achterhoek en ook in haar werk als muziektherapeut staat muziek centraal. Anja zingt al vele jaren voor en bij hele diverse gelegenheden: menigeen zal haar kennen van het voormalige duo 'Buitengewoon'. Anja en Yvonne brengen vanuit hun passie voor muziek, mooie Nederlands en Engelstalige luisterliedjes die het hart raken en wellicht herinneringen oproepen.
Deux Pièce met zangeres Marijke van Voorst en gitarist Ton Karmiggelt, brengt in een kleine setting eigen arrangementen en combineert gevoelig gebrachte ballades met swingende, toegankelijke jazz. Het enthousiasme spat ervan af en combinatie van zang en gitaar werkt erg goed.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie of thee met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Een 'Zomercarrouselkaart' voor alle acht voorstellingen kost 50 euro. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten