Aan het beachvolleybalboernooi namen acht teams deel die verdeeld waren over twee poules.Foto: PR
Aan het beachvolleybalboernooi namen acht teams deel die verdeeld waren over twee poules.Foto: PR

Eerste editie beachvolleybalvoernooi DOK en Socii

Algemeen

WICHMOND – In samenwerking met de Wichmondse volleybalvereniging Socii organiseerde zaterdag café-restaurant De Olde Kriet (DOK) voor het eerst een beachvolleybaltoernooi in Wichmond-Vierakker. Het toernooi werd gewonnen door De Zandhappers.

Door Jan Hendriksen

Het beachvolleybaltoernooi vond plaats naast café-restaurant DOK op de Hackforterweg en de parkeerplaats ernaast. Aan het toernooi namen acht teams deel die verdeeld waren over twee poules. De teams bestonden uit vier personen waarvan er telkens drie in het veld stonden. Na de poulewedstrijden werden de teams ingedeeld in een verliezers - en een winnaarspoule. Hierna werd er gestreden om plekken een tot en met vier in de beide poules. De nummers twee in de poule streden in de troostfinales en de nummer een speelden de finales.

Nadat beide spannende finales werden beslist met een extra set van vijftien punten was de uitslag als volgt. Winnaarspoule: 1. De Zandhappers; 2. Team Engels & Co; 3. Zandkruipers; 4. Dames Socii recreanten. Verliezerspoule: 1. Team CJV kamp C; 2. Buurvrouw en Buurvrouw; 3. EHBO naar veld 1; 4. DOK 1. Beide nummers een en twee in de poule werden door DOK beloond met een prachtige prijs.

Na afloop van de wedstrijden werd er in de tent nog gezellig nageborreld en gegeten van de barbecue. De organisatoren kunnen terug zien op een geslaagde eerste editie en willen volgend jaar graag een vervolg aan het toernooi geven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant