De vier voorzitters van de tennisverenigingen, v.l.n.r. René Lovink, Paul Mokkink, Stefan Jansen en Remco Hoekman. Foto: PR HLTC Het Elderink
De vier voorzitters van de tennisverenigingen, v.l.n.r. René Lovink, Paul Mokkink, Stefan Jansen en Remco Hoekman. Foto: PR HLTC Het Elderink

Tennisverenigingen gestart met samenwerking

BRONCKHORST - De tennisverenigingen uit Hengelo Gld., Steenderen, Keijenborg en Zelhem zijn van start gegaan met onderlinge samenwerking. Aanleiding voor de samenwerking ligt in het feit dat deze verenigingen hun leden nog beter willen faciliteren en ook voor geïnteresseerden het nog leuker en makkelijker maken om laagdrempelig kennis te maken met deze mooie sport.

Deze zomer zijn de voorzitters: René Lovink van De Keislag uit Keijenborg, Paul Mokkink van H.L.T.C. Het Elderink uit Hengelo Gld., Stefan Jansen van De Nieuwe Hellewei uit Steenderen en Remco Hoekman van LTC Zelhem bij elkaar gaan zitten om te kijken naar mogelijkheden om met elkaar diverse verenigingszaken op te pakken. Met veel enthousiasme is een start gemaakt met het organiseren van evenementen en het mogelijk maken om vanuit de vier verenigingen samengestelde teams voor jeugd en senioren op alle niveaus in de competitie uit te brengen. Ook biedt de samenwerking betere en flexibele mogelijkheden voor het geven van tennisles.
Voor andere zaken als inkoop, sponsoring, onderhoud en ledenwerving kan in de toekomst mogelijke samenwerking onderzocht worden.

De leden van de vier tennisverenigingen kunnen vanaf half september al de voordelen van deze samenwerking merken. Het vrij spelen op één van de andere aangesloten verenigingen behoort dan tot de mogelijkheden. Op deze wijze kan ook ervaring opgedaan worden met de verschillende baansoorten die de verenigingen hebben.
Tevens wordt in november van dit jaar voor het eerst het '4 Dorpen Toernooi' gehouden. Tijdens dit unieke toernooi spelen teams van de vier verenigingen met en tegen elkaar op vier verschillende locaties. Het toernooi zal elk weekend verhuizen naar een andere vereniging.

Zie voor meer informatie: www.keislag.nl, www.hetelderink.nl, www.hellewei.nl en www.ltczelhem.nl.

Meer berichten