Golfclub 't Zelle. Foto: PR
Golfclub 't Zelle. Foto: PR

Gratis golfclinic bij golfclub 't Zelle

HENGELO - Tijdens de Nationale Sportweek is iedereen bij golfclub 't Zelle op verschillende dagen van harte welkom voor het volgen van een gratis golfclinic.

Golf is voor iedereen en leeftijd is niet belangrijk, want de golfsport kun je tot op hoge leeftijd met plezier beoefenen. En heel belangrijk: iedereen kan tegen iedereen spelen door de unieke wijze waarop het spelniveau wordt bepaald (handicap genoemd). Golfbaan 't Zelle beslaat ruim 90 hectare en laat een uitgebreid en wisselend flora en fauna-beeld zien, wat elke golfronde weer een bijzondere ervaring is.

Op maandag 24, woensdag 26 en vrijdag 28 september bent u van harte welkom voor een gratis golfclinic om 17.30 uur (graag vooraf aanwezig zijn). Op woensdag 26 september wordt om 15.30 uur een extra golfclinic gehouden speciaal voor de jeugd met (groot)ouders en op zondag 30 september wordt de laatste golfclinic gegeven om 14.00 uur. Iedereen die aan één van de clinics heeft deelgenomen is op zondagmiddag 15.30 uur van harte welkom voor een wedstrijdje onder begeleiding van de vrijwilligers.

Belangstelling voor het lidmaatschap? Aanmelden kan via info@gczelle.nl (of 0575-467533, keuze 2) voor een 9-holes ronde op zondag 30 september (vanaf 14.00 uur). De vrijwilligers laten graag de mooie golfbaan zien.

Meer berichten