Monique Norde, eigenaresse Vordense Tuin. Foto: PR
Monique Norde, eigenaresse Vordense Tuin. Foto: PR

Workshops De Vordense Tuin weer van start

Algemeen

VORDEN - Altijd druk en geen tijd om wekelijks bloemen te kopen? Met de introductie van een bloemenabonnement biedt De Vordense Tuin uitkomst. De nieuwe bos wordt op de afgesproken dag thuisbezorgd. Verder start eigenaresse Monique Norde dit najaar met een nieuwe reeks workshops.

Gemak, daar draait het om bij het bloemenabonnement van De Vordense Tuin. "De klant geeft van tevoren aan hoe vaak, welk formaat en welke kleurwens hij heeft", legt Monique Norde het concept uit. "Daarna bezorgen wij op de gewenste dag de bos bloemen aan huis. De klant krijgt deze op een leenvaas en heeft zodoende ook geen gedoe met schuin afsnijden of schikken. En de oude bloemen en vaas worden weer door ons meegenomen. Verder is het ook geen probleem als mensen niet thuis zijn als wij de bloemen bezorgen. De nieuwe bos wordt dan gewoon op een afgesproken plaats neergezet. Handig toch? Op deze manier heb je – zonder iets te doen – toch altijd verse bloemen in huis!".

Workshops
Verder start Monique Norde dit najaar weer met haar workshops, waarbij in de winkel in kleine groepen de kneepjes van het vak worden geleerd. Bij de workshops in september wordt er een herfstkrans gemaakt. Daarbij zijn er alleen nog plaatsen vrij op donderdagavond 27 september. Op zaterdagochtend 20 oktober en donderdagavond 25 oktober kan er een hartvorm worden gemaakt in een kleur naar keuze, bedoeld om later thuis op te hangen. "Verderop in het jaar zijn ook nog de workshops die in het teken van kerst zullen staan, waarbij het raadzaam is om op tijd te reserveren", aldus Monique.

Ladiesnight
Vrijdagavond 26 oktober wordt er tussen 18.00 en 21.00 uur een speciale vriendinnenkoopavond gehouden, bedoeld voor alle vrouwen uit Vorden en omgeving. Naast een aantrekkelijke korting van twintig procent op alle aankopen die avond, is er een gezellig drankje en hapje. Ook styliste Mirre Groot is aanwezig. Klanten kunnen foto's meenemen van hun interieur, zodat Mirre tips en kleuradvies kan geven. Ellen Eugelink van Beauty Praktijk Ellen komt tenslotte vertellen wat de nieuwe herfst-look op het gebied van make-up wordt. Van tevoren opgeven voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie, zie de website of de advertentie elders in deze krant.


www.devordensetuin.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant