Foto: PR
Foto: PR (Foto: )

Voorverkoop Mañana Mañana festival 6 oktober van start

VORDEN - De kaartsoorten en -prijzen voor Mañana Mañana 2019, dat van 13 t/m 16 juni 2019 bij Kasteel Vorden plaatsvindt, zijn bekend. Op 6 oktober om 11.00 uur start de voorverkoop, waarna je weer een kleine maand de tijd hebt om vroegevogel-kaarten te kopen. Vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven.

Nieuw dit jaar is de driedagenkaart, voor wie zowel vrijdag, zaterdag en zondag wil gaan maar niet op de camping wil staan. Ook is er nu één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar, zowel dagkaart als campingkaart.

Bij acht podia, verscholen in de sprookjesachtige natuur van landgoed Vorden in de Achterhoek, kun jij tijdens Mañana Mañana je te goed doen aan allerlei soorten muziek en theater. Van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. Wat je verder uitspookt rondom Kasteel Vorden mag je helemaal zelf weten: het Open Podium op, crowdsurfen, zelf bier tappen, manden vlechten of ijzer smeden, je maaltijd bij elkaar scharrelen of languit in een hangmat liggen.

Kijk voor overige ticketinformatie en uitleg op de website.


mananamanana.eu/tickets

Ticketprijzen

Meer berichten