Het parkoers gaat over zandpaden en smalle bospaden. Foto: PR
Het parkoers gaat over zandpaden en smalle bospaden. Foto: PR

Grote Veldloop met een grote variatie in het terrein

Algemeen

VORDEN - Op 4 november houdt A.V. Hanzesport de jaarlijkse Grote Veldloop. De loop is genoemd naar het natuurgebied het 'Grote Veld' bij Vorden. Het Grote Veld is één van de fraaiste natuurgebieden van de Achterhoek, met een grote variatie in het terrein waar bos, hei en cultuurland elkaar afwisselen. Het parkoers gaat over zandpaden en smalle bospaden en heeft kenmerken van een trailrun.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: een jeugdloop over 1,8 kilometer, deze start om 10.30 uur, de Hanzesport 7,5 kilometer veldloop welke start om 11.00 uur en de Europlanit 15 kilometer veldloop die om 11.00 uur start. Alle afstanden bestaan uit één ronde.

Op de 15 kilometer is er een verzorgingspost op het parkoers. Bij de finish is er drinken en fruit voor de deelnemers. Ook ligt voor elke deelnemer bij de finish een herinneringsmedaille klaar.

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 2 november via de websites. Na-inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij Freewheel Sport en Recreatie, Netwerkweg 7 te Vorden. Daar is ook de start en finish. Meer informatie over de loop kunt u vinden op de website van Hanzesport.


www.hanzesport.nl

www.inschrijven.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant