Foto: Stan Bouman
Foto: Stan Bouman

Genieten van muziek in de trein op lijn Zutphen-Winterswijk

ZUTPHEN - Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op zaterdag 17 november wordt op feestelijke muzikale wijze aandacht geschonken aan de bijzondere samenwerking tussen Arriva en de DRU Cultuurfabriek. Deze dag vinden optredens op tal van locaties in de Achterhoek plaats. Dit jaar wordt daar een nieuwe locatie aan toegevoegd en vormt de trein tussen 10.00 en 15.00 uur het bijzondere podium voor verschillende Achterhoekse muzikanten. Dit gebeurt op de lijnen Zutphen- Winterswijk en Winterswijk- Doetinchem.

Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt op via de website, maar nu is al bekend dat Ferdi Joly, voormalig gitarist van Normaal, met het nummer 'D'n Achterhoek Tsjoek' deze dag zal openen op de lijn Winterswijk-Zutphen.

Samenwerking
Vervoerdersbedrijf Arriva en de DRU Cultuurfabriek in Ulft slaan de handen ineen voor een complete middag of avond uit. Wanneer bezoekers in de maand november een theatervoorstelling, film of concert bezoeken in de DRU Cultuurfabriek, reizen zij op de dag van de voorstelling gratis met de trein en/of bus van Arriva.


dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

Meer berichten