Beter Horen start servicepunt bij Medipoint in Vorden

VORDEN - Onder inwoners van Vorden en omstreken was vraag naar een hoorspecialist in Vorden. Om aan deze vraag te voldoen slaan Beter Horen en Medipoint de handen ineen. Met ingang van 16 november wordt er een shop in shop van Beter Horen gevestigd bij Medipoint aan de Raadhuisstraat 1 te Vorden.

Dit servicepunt zal op vrijdag in de even weken geopend zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Klanten kunnen zonder afspraak terecht voor onder andere batterijen en kleine servicegerichte zaken aan hoortoestellen. Denk hierbij aan slangen vervangen, kleine reparaties aan hoortoestellen of het bijstellen van een hoortoestel.

Voor mensen die nog voor de keuze van een hoortoestel staan, kan met een hoorscan worden berekend hoe fit het gehoor is. Indien de uitslag meer onderzoek vereist, zal in een Beter Horen winkel een hoormeting plaatsvinden. Het servicepunt is ook geopend om oren te controleren of afdrukken te maken voor nieuwe oorstukjes of gehoorbescherming.

Tijdens de inloopuren staan de medewerkers van Medipoint klaar om zorgvragen te beantwoorden over het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen.

Meer berichten