De aangeschafte instrumenten zijn ter beschikking gesteld aan jeugdleden. Foto: PR
De aangeschafte instrumenten zijn ter beschikking gesteld aan jeugdleden. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe instrumenten jeugdleden Harmonie Vorden dankzij bijdragen

VORDEN - Mede dankzij twee bijdragen die de Harmonie Vorden afgelopen maanden ontving, kon de vereniging investeren in nieuwe instrumenten en konden er shirts worden besteld voor het leerlingenorkest. De instrumenten die zijn aangeschaft zijn een bastrombone, een dwarsfluit en een aantal kleine trommen. Al deze instrumenten zijn ter beschikking gesteld aan jeugdleden om hen te blijven motiveren muziek te maken, zij zijn tenslotte de toekomst van de vereniging.

Harmonie Vorden is de afgelopen maanden tweemaal verrast. Op zaterdag 27 mei mocht de muziekvereniging, net als vele andere verenigingen en stichtingen, een fantastische cheque van Stichting de Werf in ontvangst nemen, dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die meewerken in de kringloopwinkel van de Werf. Een aantal weken later bleek dat ook de leden van de Rabobank Noord en Oost Achterhoek de vereniging hebben gesteund via de actie 'Hart voor de Achterhoek', ook hier mocht Harmonie Vorden een mooie cheque in ontvangst nemen.

Harmonie Vorden
Harmonie Vorden is een jonge, levendige club met een lange historie. Zowel in het leerlingenorkest, de slagwerkgroep als het 'reguliere' orkest gaan plezier en ambitie hand in hand: iedereen krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen niveau muziek te maken en met elkaar, in verbinding met het dorp, probeert de vereniging steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Harmonie Vorden wil graag nog meer mensen in aanraking laten komen met het plezier van samen muziek maken en is daarom altijd op zoek naar leden: ervaren muzikanten, maar zeker ook mensen die graag een instrument willen leren bespelen. Leeftijd speelt daarbij geen enkele rol. Er wordt iedere donderdagavond gerepeteerd in het Kulturhus, iedereen is van harte welkom om eens mee te kijken/luisteren, of mee te doen.

Op 17 januari organiseert Harmonie Vorden een open repetitie, de vereniging hoopt dan veel aanstaande leden te ontmoeten. Wil je daar niet op wachten, kom dan vast langs of neem contact op.


www.harmonievorden.nl

info@harmonievorden.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten