Kim van Waversveld verzorgt de workshop RAW-taarten en gezonde tussendoortjes. Foto: PR
Kim van Waversveld verzorgt de workshop RAW-taarten en gezonde tussendoortjes. Foto: PR

LekkerBezig! Workshop RAW-taarten en gezonde tussendoortjes

LekkerBezig! Workshop RAW-taarten en gezonde tussendoortjes

BRONCKHORST/ZELHEM – Om het komende jaar te kunnen starten met het goede voornemen 'gezond', of gewoon uit interesse in gezonde lekkere voeding, kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de LekkerBezig! mini-workshop RAW-taarten en gezonde tussendoortjes op dinsdagavond 18 december, van 19.30 tot 21.00 in het museum Smedekinck te Zelhem.

Steeds vaker is er reden voor een feestje of wordt van de maaltijd een feest gemaakt. Ervaar, proef en neem mee naar huis. Na deze avond wil niemand meer iets kant en klaars. Healthy taarten en tussendoortjes zijn voedzaam, ze bevatten nutriënten en geen antinutriënten. Straks is het niet meer moeilijk om nee te zeggen tegen taart en is een tussendoortjes een echte traktatie.

Kim van Waversveld van Food Your Life vertelt over de wereld van suiker en zijn effecten. Ze laat zien waarom het verbranden van vet zo lastig is als er teveel koolhydraten worden geconsumeerd en waarom dit het afvallen belemmert. Ze duikt de wereld van de spijsvertering in en ja, ze gaat dus even heerlijk over poep praten.

Wie een portie inspiratie kan gebruiken, meldt zich bij Kim aan. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Voor meer informatie of aanmelden, bel Kim van Waversveld, 06-12381147, of mail kim@foodyourlife.nl.


www.lekkerbezig.org

Meer berichten