Frank Hoes brengt 'Meer vuur in je bestuur'

BRONCKHORST/VELSWIJK - Bestuurders, maar ook aspirant-bestuurders worden van harte uitgenodigd om maandagavond 10 december deel te nemen aan de interactieve workshop 'Meer vuur in je bestuur'. De workshop vindt plaats op maandag 10 december in buurthuis Den Draejer aan de Velswijkweg 50 in Velswijk. De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De avond eindigt ongeveer 22.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het bestuur is de brandende kern van elke stichting of vereniging. Om te zorgen dat dit vuur blijft branden, de kwaliteiten binnen het bestuur worden benut en het besturen aantrekkelijk te maken voor een volgende generatie bestuurders worden antwoorden gezocht of gegeven tijdens de inspiratiebijeenkomst 'Meer vuur in je bestuur' speciaal voor (aspirant)bestuursleden van verenigingen en stichtingen in Bronckhorst.

De docent tijdens de workshop, Frank Hoes is trainer en coach leiderschap en krachtig besturen. Tevens is hij auteur van 'Het witte konijn. Naar eigenzinnig en inspirerend leiderschap'.

In deze workshop geeft Frank tips en adviezen over het starten met bestuurlijke vernieuwing, over effectiever vergaderen, handiger en sneller nieuwe bestuursleden werven en de kracht als bestuur te vergroten.

Na de pauze wordt aan tafels gesproken over verschillende onderwerpen zoals leren van elkaar, krachtiger besturen of meer bereiken met het bestuur.

Bij de aanmelding kunnen onderwerpen voor een tafel worden aandragen. Tijdens de workshop krijgen deelnemers opdrachten en oefeningen en is er veel ruimte voor interactie, om met de antwoorden en suggesties direct aan de slag te kunnen in de bestuurspraktijk.

Aanmelden kan voor 7 december via de site van de gemeente Bronckhorst.


www.bronckhorst.nl/inspiratieavond

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten