Dean Osborne van de Isle of Man. Foto: Henk Teerink
Dean Osborne van de Isle of Man. Foto: Henk Teerink

Performance Racing in 2019 in IRRC en naar Isle of Man TT met Dean Osborne

Algemeen

HENGELO - Aankomend seizoen zal Performance Racing Achterhoek met twee Superbike coureurs aan de start verschijnen. Naast Virgil-Amber Bloemhard, gaat ook Dean Osborne (Isle of Man) van start in het IRRC Superbikes kampioenschap 2019. Osborne kwam in het team nadat Tonnie en Arno Wassink op het eiland van Man met hem hadden onderhandeld over toetreding tot het team. Daarnaast gaan ze in 2019 voor de tweede keer deelnemen aan de Isle of Man TT, dit keer met laatstgenoemde coureur.

Nadat eerder deze week bekend werd dat Virgil-Amber Bloemhard in 2019 van start gaat in de IRRC Superbike, kan het Performance Racing team nu ook officieel bekendmaken dat Dean Osborne in het nieuwe seizoen rijdt voor het team uit Hengelo Gld. Hij zal gaan rijden op een Kawasaki ZX10-R in de IRRC Superbike klasse. Tijdens de finaleronde van het IRRC in Froburg in 2018, maakte het team voor het eerst kennis met Dean Osborne als gastrijder voor het team.

Het Performance Racing team gaat in 2019 in de Supersport categorie weer van start met Ilja Caljouw. De coureur uit Smilde zal voor het tweede jaar actief zijn voor het team. Caljouw gaat in het IRRC proberen om zich verder naar voren te werken. Nadat afgelopen seizoen er één van ups en downs was wil hij in 2019 een constante lijn laten zien met mooie resultaten binnen de top vijf. Het belooft dus een druk jaar te gaan worden voor het Achterhoekse wegraceteam.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant