Er werden meer dan 200 lege kratten bier en meer dan 1500 lege petflessen opgehaald. Foto: Johan Bolink.
Er werden meer dan 200 lege kratten bier en meer dan 1500 lege petflessen opgehaald. Foto: Johan Bolink.

Flessenactie VV Vorden goed maar liefst 1550 euro

VORDEN – De jaarlijkse flessenactie van voetbalvereniging Vorden is ook zaterdag weer uitstekend verlopen. Met negen vrijwilligers, 37 leiders, 228 jeugdleden en een prima samenwerking met supermarkt Albert Heijn Grotenhuys is het totale bedrag dat binnen is gehaald met 1580 euro zeer goed te noemen.

De beide hoofdorganisatoren René Nijenhuis en Wilbert de Leeuw hadden in de afgelopen twee maand alles goed voorbereid en vooral de afstemming met de leiders van de 23 jeugdteams verliep prettig, waardoor er zaterdagmorgen meer dan tweehonderd lege kratten bier opgehaald werden en meer dan 1500 lege petflessen.
VV Vorden bedankt Albert Heijn Grotenhuys, Bakkerij van Asselt en de dinsdagploeg van VV Vorden voor de ondersteuning bij het innemen van de flessen, René Nijenhuis en Wilbert de Leeuw voor de organisatie, alle leiders en trainers van de diverse elftallen voor de afstemming en natuurlijk de spelers en speelsters van de jeugdafdeling van VV Vorden voor de inzet bij het ophalen van de lege flessen.

 

Meer berichten