V.l.n.r. (achter) Sven Hendriks, voorzitter Marc van der Linden, Jan Meijer en Tim Vrielink. En (voor) Ronald de Beus en Bas Brunsveld. Foto: PR
V.l.n.r. (achter) Sven Hendriks, voorzitter Marc van der Linden, Jan Meijer en Tim Vrielink. En (voor) Ronald de Beus en Bas Brunsveld. Foto: PR (Foto: )

Acht jubilarissen gehuldigd bij v.v. Vorden

VORDEN - Afgelopen zondag 13 januari heeft de nieuwjaarsreceptie van v.v. Vorden plaats gevonden in de kantine van het Sportpark 't Grote Veld. Met zo'n honderd aanwezige leden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs werden door het bestuur van de v.v. Vorden maar liefst acht jubilarissen gehuldigd.

Jan Meijer is in 1968 lid geworden van de vereniging en werd dus voor zijn 50-jarig lidmaatschap gehuldigd, Hendrik Jan Beernink, Edwin Meijer en Ronald de Beus zijn 40 jaar lid en de vier 'jonkies' Bas Brunsveld, Jorrit Schotsman, Tim Vrielink en Sven Hendriks kregen een pen met inscriptie voor het 25-jarig jubileum.

Voorzitter Marc van der Linden kondigde, namens het bestuur van v.v. Vorden, tijdens zijn nieuwjaarsspeech aan dat de vereniging na de oprichting in 1929 in het komende jaar dus haar 90-jarig jubileum gaat vieren. In het laatste weekend van augustus wordt met een receptie, reünie, zeskamp en feestavond het jubileum gevierd, maar er staan nog meer bijzondere momenten op het programma dit jaar bij de vereniging. Zo krijgt de kantine een geheel nieuwe keuken in de zomermaanden, wordt in februari de vernieuwde website 'www.vv-vorden.nl 2.0' in de lucht gebracht en is de kans er groot dat er duidelijkheid komt over het wel of niet uitbreiden van het Sportpark.

Nadat de jubilarissen per persoon in het zonnetje werden gezet met enkele foto's en het opnoemen van hun verdiensten voor de club, toasten alle aanwezigen op een gelukkig, gezond en sportief 2019 en werd het nog erg gezellig met een natje en een droogje verzorgd door de kantinecommissie.

Meer berichten