Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman. Foto: PR
Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman. Foto: PR (Foto: )

VVV-vrijwilligers in een zonnetje

VORDEN - Op 7 januari is tijdens een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst de overgang van VVV Bronckhorst naar VVV Vorden gevierd en werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Het oude bestuur werd hartelijk bedankt en het nieuwe bestuur van VVV Vorden werd aan iedereen voorgesteld en verwelkomd. Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman.

Op de bijeenkomst werd grote waardering uitgesproken voor alle vrijwilligers (in totaal meer dan 50 in getal), die zich in 2018 hebben ingezet om de toeristen een warm welkom te bieden, en dat in 2019 met nieuw elan zullen doen. Denk daarbij aan mensen die de winkel verzorgen, de routes controleren, de websites bijhouden, de arrangementen maken, zich als gids inzetten en ga zo maar door.

Meer berichten