De jubilarissen van Vrouwen van Nu. Foto: Corry Lensink
De jubilarissen van Vrouwen van Nu. Foto: Corry Lensink

Vrouwen van Nu huldigt trouwe bestuursleden

VORDEN - De algemene vergadering van de Vrouwen van Nu afdeling Vorden vond plaats op woensdag 16 januari. Het jaarverslag werd voorgelezen door de secretaris. Door middel van een PowerPoint fotopresentatie werd teruggeblikt op maandelijkse avonden en op diverse activiteiten.

Er werd afscheid genomen van twee bestuursleden en drie nieuwe bestuursleden werden voorgesteld. Zes bestuursleden werden gehuldigd. Op de foto staan van links naar rechts: de dames H. Hietbrink (50 jaar lid), A. Pardijs (60 jaar lid), R. Zweverink (40 jaar lid) en J. Klein Brinke, J. ten Have en J. Jimmink (25 jaar lid). De jubilarissen ontvingen een presentje en een mooie bos bloemen.
Tenslotte kregen twee dames een aangeklede roos aangeboden. Zij zijn geen bestuurslid maar verrichten wel veel werkzaamheden voor de vrouwenvereniging.
Na de pauze vertelde mevrouw Makkink van het Centrum voor complementaire geneeswijzen over diverse behandelingen die in haar praktijk worden uitgevoerd. Het was een informatieve presentatie. De avond werd druk bezocht.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten