Foto:

Valentijn bij Vordense Tuin

VORDEN - Als Valentijnscadeau doet een boeket bloemen het altijd goed. Maar De Vordense Tuin heeft ook tal van andere originele geschenken. Bijvoorbeeld een bon waarmee vriendin of vrouw mee kan doen aan een workshop bloemschikken naar keuze. Maar het boeket bloemen kan ook gecombineerd worden met een bloemenabonnement. Op die manier is het het hele jaar door Valentijnsdag.

Op woensdagavond 20 en donderdagavond 21 februari beginnen de workshops bloemschikken bij De Vordense Tuin. Op beide avonden staat het plukboeket centraal. Degene die met Valentijnsdag een workshop-bon heeft gekregen, kan hier dus aan meedoen. Maar dat kan ook een maand later. Bijvoorbeeld op woensdagavond 20 of donderdagavond 21 maart. En daarna zijn er diverse Paasworkshops.
Ook het bloemenabonnement bij De Vordense Tuin raakt steeds meer in trek. De abonnee krijgt dan telkens op een afgesproken dag een nieuw boeket thuisbezorgd en hij kan daarbij zelf bepalen hoe vaak, welk formaat en de kleurwens. Ook de datum voor de volgende Ladies Night is inmiddels bekend: vrijdagavond 15 maart.

Zie ook advertentie

Meer berichten