Winterwandeling Lindesche Molen

LINDE - Een wandeling door het prachtige gebied van buurtschap Linde en omgeving kan gemaakt worden op 17 februari. Stichting de Lindesche Molen houdt dan voor de negende keer de traditionele winterwandeling. Er is keuze uit drie afstanden: vijf, tien of twintig kilometer.

Voorzitter Henk Ruiterkamp van Stichting de Lindesche Molen vertelt: "Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om de wandelaars te verrassen met een mooie route. Er zijn paden opgenomen waar de wandelaars zelden of nog nooit gelopen zullen hebben." Dat komt door de bereidwilligheid van grondeigenaren en landgoedeigenaren. "We kunnen ieder jaar weer op hun medewerking rekenen en daar zijn we erg blij mee.", aldus de voorzitter. Voor de tien en de twintig kilometerwandelaars is er onderweg een pauzemogelijkheid bij een horecagelegenheid.
De wandeling wordt georganiseerd door vrijwilligers die de Lindesche Molen een warm hart toedragen en de gehele opbrengst is dan ook voor de stichting. Henk Ruiterkamp vermeldt nadrukkelijk: "De stichting heeft als doel om het de Lindesche Molen voor de toekomst te behouden. Onderhoud kost veel geld en de opbrengst van deze wandeling zal hier een bijdrage aan leveren."
Inschrijven voor de winterwandeling is mogelijk van 8.30 tot 13.00 uur. Inschrijving voor de twintig kilometer kan tot 10.30 uur. De kosten bedragen vier euro per persoon. Leden van de KWBN betalen drie euro. De start is bij de Lindesche Molen aan de Lindeseweg 29 in Vorden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten