Vrouwen van Nu naar De Vijfsprong

VORDEN - De regionale agrarische commissie van Vrouwen van Nu heeft voor vrijdagmiddag 22 maart een excursie georganiseerd. Doel is het samenwerkingsverband van zorgstichting Urtica en biologisch-dynamisch agrarisch bedrijf De Vijfsprong in Vorden. De leden krijgen een uitgebreide rondleiding over het bedrijf en ook wordt er een kleine proeverij geserveerd van de producten van De Vijfsprong. Bovendien kan de winkel worden bekeken.

Leden van de afdeling Vorden van Vrouwen van Nu die willen deelnemen aan deze excursie kunnen zich opgeven bij Rikie Norde, tel. 0575-551622, e-mail rikienorde@hotmail.com.
Bij haar kunnen de leden van afdeling Vorden ook terecht voor informatie over de agrarische PR-dag, dit jaar op woensdag 17 april. Vanaf het dagadres in Herwijnen (Betuwe) worden vier agrarische bedrijven bezocht. De deelnemers gaan kijken bij bramenteler Pippel Bramen in Haaften, Merwehoeve de Groot in Herwijnen met o.a. 275 melkkoeien, kwekerij Antonia in Tull, teler van germini's en snijhortensia's en Van Aalsburg Griendhouthandel in Hellouw, waar o.a. gevlochten wilgentenen schuttingen worden geproduceerd. De dames gaan per bus naar de Betuwe. Opgave is mogelijk tot 1 maart.

Meer berichten