Vordense ondernemers wegwijs in Business Organizing

VORDEN - Rust, structuur en ruimte. Belangrijke punten voor de ondernemer of zelfstandige, die daar echter maar al te vaak ondersteuning bij nodig heeft. Daarom houdt het Vordens Ondernemerscafé (VOC) op donderdagavond 21 februari een nieuwe thema-avond over Business Organizing. Voor leden en introducés.

Als ondernemer/zelfstandige behoefte aan (digitaal) overzicht? Heb je het gevoel dat het werk nooit af is? Wil je de rust om je bezig te houden met wat jij het liefste doet? Ben je soms/vaak brandjes aan het blussen omdat structuur en organisatie ontbreekt? Julia van Ditshuizen van Buro Lentemorgen begeleidt ondernemers bij het scheppen van rust, structuur en ruimte. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van de werkplek en het productiever en efficiënter plannen van de werkzaamheden. Het belooft een interactieve avond te worden over de meerwaarde van Business Organizing met handige tips en concrete handvatten.
De avond wordt gehouden in 'Het Wapen van Medler' (Ruurloseweg 114), waar na de presentatie een gezamenlijke maaltijd kan worden gebruikt. De gasten worden vanaf 18 uur verwelkomd en de presentatie start om 18.30 uur. De kosten bedragen 17,50 euro, inclusief de maaltijd. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Aanmelding uiterlijk 19 februari op Facebookpagina vordensondernemerscafe of via een e-mail aan info@vordensondernemerscafe.nl. Wie geen lid is kan zich laten introduceren door een van de leden of contact opnemen met de organisatie. De ledenlijst en andere informatie zijn te vinden op onderstaande website.

www.vordensondernemerscafe.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten