Klein kopieerwerk van Multicopy Lochem naar Expert Boeijink

LOCHEM - Er gaat het een en ander veranderen op het gebied van copyservice in Lochem. De broers Harry en Erwin Lammerdink van Multicopy Lochem gaven eind 2018 aan te willen stoppen met het kleinere kopieer- en printwerk voor particulieren.

Harry Lammerdink: "In die periode kwam ik Nick Boeijink van Expert Lochem tegen, ik vertelde hem dat we wilden stoppen met het print- en kopieerwerk voor de particulier. Nick gaf aan dat hij met Expert wellicht interesse had om deze service over te nemen en op deze manier te kunnen behouden voor Lochem." De gebroeders Lammerdink hebben hierna meerdere gesprekken gevoerd met Nick Boeijink, wat uiteindelijk heeft geleid tot een samenwerking tussen beide bedrijven.

Vanaf 13 februari zullen de inwoners van Lochem en omgeving bij Expert Boeijink terecht kunnen voor al het voorkomende print- en kopieerwerk. "Het is de bedoeling dat Expert Lochem het adres wordt voor de consument die 'kleinere' aantallen wil laten kopiëren", vertelt Nick Boeijink enthousiast. Zowel in kleur als zwart/wit. De bestanden kunnen analoog en/of digitaal worden aangeleverd (usb/cd/mail via het mailadres drukwerk.lochem@expert.nl). "Tevens kan men documenten laten scannen en deze per e-mail laten verzenden", vult Nick nog aan.

Erwin Lammerdink: "Multicopy Lochem blijft het adres voor alle communicatiemiddelen in de breedste zin van het woord, van ontwerp tot drukwerk, van mailing service tot grootformaat. Van kleding tot promotieartikelen" aldus Lammerdink. "Voor het maken van een kopie van het borduurstiksel, de muzieknoten of de jaarverslagen van een vereniging gaan de mensen vanaf nu naar Expert. Voor visitekaartjes, posters, flyers, brochures kunnen de mensen gewoon bij Multicopy Lochem terecht."

De kopieer service bij Expert zal geleverd worden tijdens de openingstijden: maandag van 10.30 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten