Grand Bistro De Rotonde in actie!

Op 29 en 30 juni wordt in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop gehouden. Een 24-uur durende wandelestafette waarbij we samen stilstaan bij kanker én het leven vieren. Het wordt een groots opgezet evenement met muziekoptredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Dat stilstaan bij kanker én het leven vieren goed samen kunnen gaan, bewijst het initiatief van Grand Bistro de Rotonde in Vorden. Daar organiseren ze op dinsdag 19 maart een benefietdiner ten bate van de SamenLoop voor Hoop. Dan serveren ze een heerlijk Italiaans 4-gangendiner inclusief mooie Italiaanse wijnen waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan het KWF. De Rotonde is bekend met het organiseren van benefietdiners voor goede doelen en dit is zo'n doel waar eigenaren Thomas en Wendie Kniewallner graag hun steentje aan bijdragen, zeker gezien het feit dat 1 van de medewerkers binnen team De Rotonde in de organisatie van het evenement zit.

Naast het benefietdiner op 19 maart heeft De Rotonde voor april en mei een prachtige wandeling in de omgeving van Vorden laten uitzetten door de wandelmeester, die ook geheel belangeloos meewerkt.  Zo kun je, onder begeleiding van de wandelmeester of op eigen gelegenheid,  alvast warmlopen voor juni én genieten van een 2-gangenlunch. Uiteraard gaat een deel van de opbrengst van deze lunch ook naar de SamenLoop voor Hoop.

Stilstaan bij kanker én het leven vieren: dat kan op heel veel manieren. Tijdens de SamenLoop bundelen we onze krachten en zamelen we geld in voor meer kankeronderzoek. Maar bovenal laten we zien dat kanker niemand onberoerd laat. Dat we er zijn om elkaar te steunen, om samen te herdenken, maar ook om te vieren dat mensen kanker hebben overwonnen.

Bij Bistro De Rotonde zetten ze hún talenten in om deze actie te steunen. Heeft u ook een talent om in te zetten voor dit goede doel? Heeft u ideeën over te voeren acties of wilt u meelopen op 29 en 30 juni? Kijk dan voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl

Reserveren voor het benefietdiner of lunch met wandeling kan rechtstreeks bij

de Rotonde: 0575-551519.

Naast de actie voor dit goede doel kunnen ook de  gasten die iets te vieren hebben profiteren van een mooie actie!  Wordt er tussen 15 februari en 30 april een feest op onze 1e verdieping geboekt dan ontvangt diegene een waardebon (ter waarde van 75 euro) voor 1 van de ondernemers die met ons mee feesten!!  Meevierende ondernemers zijn : Free Wheel, Ami kappers en  Vissermode.

Achter de schermen wordt er inmiddels hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart die vanaf eind van de week geproefd kan worden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten