AH Grotenhuys Vorden start met plaatjesalbum v.v. Vorden

Algemeen

VORDEN - Er zijn 491 voetbalplaatjes nodig voor een vol verzamelalbum van de spelende leden van vv Vorden. Vanaf maandag 11 maart tot eind april kunnen ze worden verzameld bij de AH Grotenhuys. In het kader van het 90-jarig bestaan van de voetbalvereniging is deze actie door de AH uitgezet.

'Wij zijn zeer content met deze samenwerking met de familie Grotenhuys, want het is voor ons als vereniging een prachtige manier om de club te promoten en een prachtig verzamelalbum te realiseren", aldus Hans Boers van de sponsorcommissie van v.v. Vorden. Voor Wilbert Grotenhuys heeft deze actie ook duidelijk een dubbele betekenis. "Natuurlijk vinden wij het als AH Grotenhuys Vorden belangrijk om door het jaar heen dergelijke acties voor de klanten te organiseren, maar een dergelijk voetbalverzamelalbum van v.v. Vorden vinden wij als sponsor en betrokken en enthousiaste voetbalfamilie extra leuk'.
De actie wordt op zaterdag 9 maart om 10.30 uur met medewerking van de familie Grotenhuys in de kantine van de voetbalvereniging Vorden geopend, in aanwezigheid van zo veel mogelijk (jeugd)leden. Wilbert Grotenhuys onthult het album samen met Vorden-voorzitter Marc van der Linden op feestelijke wijze, waarbij hij voor de leden nog een verrassing in petto heeft. Vanaf maandag 11 maart zal in de winkel aan de Dorpsstraat het geel en zwart zeven weken lang prominent in beeld zijn en ook komen er enkele voetbalplaatjes als grote posters in de winkel te hangen.
Hans Boers van v.v. Vorden is zeer verheugd met deze actie. 'Een prachtig begin van ons jubileumjaar, waarbij wij van Wilbert Grotenhuys de gelegenheid hebben gekregen om in het verzamelalbum een tekstuele bijdrage van achttien pagina's te plaatsen waarin aandacht wordt besteed aan negentig jaar voetbal in en bij v.v. Vorden'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant