Trimsalon Hanneke

Hanneke Roos, Trimsalon Hanneke
Hanneke Roos, Trimsalon Hanneke

Hanneke heeft al haar hele leven een grote passie voor honden. Vandaar dat ze de opleiding tot hondentrimster heeft gevolgd. In juni 2018 heeft zij succesvol haar diploma gehaald via een erkende opleider, verder is ze aangesloten bij de algemene vakvereniging voor Trimsalons (AVVT).

De Trimsalon:
Na een verbouwing kan de Trimsalon eindelijk open, de trimsalon is van alle gemakken voorzien. Voor een kleine of complete vachtbehandeling zoals plukken, knippen en wassen of alleen advies. Heeft uw hond veel last van verharing?  Ook dan kunt u bij mij terecht. Puppies zijn ook welkom voor een eerste kennismaking. Dit houdt in dat de pup voor het eerst in de salon komt voor gewenning. Samen met de pup ga ik spelenderwijs de pootjes knippen, en hij/zij wordt gewassen en geföhnd. Dit is (eenmalig) geheel gratis.

Op bezoek
Niet alle honden vinden een bezoek aan de trimsalon even leuk, en geef ze eens ongelijk! Het is toch veel leuker om in het bos achter een bal aan te rennen? Daarom neem ik de tijd om uw hond gerust te stellen. Schuchtere honden vereisen een andere aanpak dan agressieve honden. Daarom neem ik de tijd om uw hond op zijn of haar gemak te stellen. Verwacht dan ook geen bliksembezoek, als de behandeling een half uur extra kost omdat uw hond dat vereist dan neem ik die tijd ook, de prijs blijft voor u toch gelijk.

Ik werk met hoogwaardige verzorgingsproducten. Of het nu een witte krulvacht of een donkerbruine glansvacht is, uw hond krijgt de  beste verzorging. Alle behandelingen zijn inclusief het schoonmaken van de oren en het knippen van de nagels. Sinds eind 2018 heeft Hanneke zelf ook een hond, iets wat al heel lang op haar verlanglijstje stond. Een ruwharige teckel die naar de naam Buddy luistert en die ook vaak aanwezig is in de Trimsalon. Hanneke houd regelmatig acties via Facebook en instagram, dus doe mee om een gratis knipbeurt te winnen!

Hanneke werkt uitsluitend op afspraak, bel, mail of app gerust voor vragen.

Trimsalon Hanneke, Industrieweg 6a, 7156 PA Beltrum
Telefoon: 06 10 98 27 46
Email: info@trimsalonbeltrum.nl
Website: www.trimsalonbeltrum.nl

Meer berichten