Roy Vlogman (m) is weer terug in het bedrijf van zijn vader Dick en moeder Hetty Vlogman. Foto: Jan Hendriksen
Roy Vlogman (m) is weer terug in het bedrijf van zijn vader Dick en moeder Hetty Vlogman. Foto: Jan Hendriksen (Foto: )

Roy Vlogman terug achter toonbank van Vordense slagerij

VORDEN – "Ik miste het klantcontact en het dorpse ons kent ons gevoel. En ook het in teamverband werken vond ik een groot gemis. Daarom ben ik weer terug. Maar het was een leerzame periode." Roy Vlogman is na een 'uitstapje' van ruim acht maanden weer terug achter de toonbank van Keurslager Vlogman. "Ik ben weer terug op het warme nest. Opnieuw in loondienst van mijn vader en moeder. En ik heb evenals voorheen geen intentie om de slagerswinkel op termijn over te nemen. In deze functie voel mij het beste", zo verklaart de Vordenaar openhartig.

Door Jan Hendriksen

Ruim acht maanden geleden maakte Roy Vlogman de keus om als rayonmanager aan de slag te gaan bij Epos Kruiden en Specerijen in Nijkerk. "Als leverancier en producent van onder andere kruiden, specerijen, marinades en sauzen ging ik bij Epos een nieuwe uitdaging aan. Maar het gaf mij niet die voldoening die ik voor ogen had. Ik ben vervolgens met mijn vader en moeder in gesprek gegaan en ik was weer van harte welkom om deel van het team uit te maken. Mijn hart ligt in de winkel. Ik haal veel energie uit het presenteren van mooie vleesproducten en zorgen dat de klant op de wenken bediend wordt." Inmiddels is Roy weer een week terug in de slagerswinkel. "Het is of ik niet weg geweest ben", zo verklaart hij enthousiast. Keurslager Vlogman is een echt familiebedrijf dat niet alleen in Vorden een goede naamsbekendheid geniet, maar ook in de naaste omgeving. In huize (en slagerij) van Dick en Hetty Vlogman 'wemelt ' het van bekers en oorkondes. Prijzen die het bedrijf in de loop der jaren tijdens vak wedstrijden heeft gewonnen. Dick Vlogman: "Wij doen daar bewust aan mee. Niet om ons eigen ego te strelen, maar gewoon om de consument te laten zien waar wij mee bezig zijn en dat wij kwaliteit leveren."

Fundament
Het fundament van Keurslagerij Vlogman dateert uit 1962. Toen nam Bennie Vlogman, de vader van Dick, de slagerij van Kieskamp aan de Nieuwstad in Vorden over. In 1978 deed zich de kans voor om aan de Zutphenseweg het pand van de familie Eijerkamp te kopen. Dick: "Dat was de uitgesproken plek om de slagerij te verplaatsen. Tot op de dag van vandaag nog steeds een perfecte plek."

Meer berichten