Delden 2 winnaar van het 33ste stratenvolleybaltoernooi Wichmond/Vierakker. Foto: PR
Delden 2 winnaar van het 33ste stratenvolleybaltoernooi Wichmond/Vierakker. Foto: PR

Delden 2 wint stratenvolleybal Vierakker/Wichmond

Algemeen

VIERAKKER/WICHMOND – In maart stond het 33ste stratenvolleybaltoernooi op het programma. Veertien teams gingen de eerste avond in drie poules de strijd met elkaar aan. Na menig zweetdruppel en onder het oog van het enthousiaste publiek werd er flink gestreden. Helaas gingen zes teams niet door naar de tweede avond omdat zij niet genoeg punten hadden.

De acht teams die over waren gingen op die tweede avond de strijd met elkaar aan. In twee poules werd er uitgemaakt wie er mocht strijden om de eerste tot en met de vierde plek.
Om de derde en vierde plek ging het tussen Hackforterweg 2 en de Beeklaan. Het was een spannende wedstrijd. De eerste set ging naar de Beeklaan. In de tweede set kwam de hackforterweg 2 weer terug in het spel en zij wonnen de tweede set, dus er kwam een derde set. Een vurige strijd werd geleverd maar de Beeklaan had de langste adem en won.
Om de eerste en tweede plek ging het tussen Delden 2 en de Wogt 2. Ook bij deze wedstrijd was het spannend. Delden 2 ging er met de eerste set vandoor. Tijdens de tweede set liet de Wogt 2 zien wat ze in hun mars had en sleepte de winst van deze set binnen. Daarom was ook bij deze wedstrijd een derde set nodig. In deze laatste beslissende set was Delden te sterk voor de Hackforterweg en werd Delden 2 de winnaar van het stratenvolleybal 2019.
De organisatie kijkt terug op een sportief en gezellig toernooi.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant