Toneelgroep Veldwijk Vorden. Foto: PR
Toneelgroep Veldwijk Vorden. Foto: PR

Toneelgroep Veldwijk Vorden brengt 'Eelt veur de kop'

Algemeen

VORDEN - Toneelgroep Veldwijk Vorden voert op vrijdagavond 12 april het stuk 'Eelt veur de kop' op in het Kulturhus in Vorden. Een blijspel in drie bedrijven en geschreven door D.J. Eggengoor. Aanvang 20.00 uur. De toneelgroep hoopt iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Niet alleen voor de buurtleden, maar voor iedereen die het toneel een warm hart toedraagt.

In het te spelen blijspel wordt Frederik Scholten 70 jaar en de hele familie komt hem feliciteren. Neef Harm die altijd geldgebrek heeft, zijn vrouw Geertruida met een scherpe tong, grote opschepper neef Lammert en de wethouder met zijn onderdanige vrouw Geessie. En dan nog zijn schoonzuster Sijbeltje, een echte zuurpruim. En terwijl ze samen koffie drinken op het boerenerf meld er zich een onverwachte gast waar de familie echt niet op zit te wachten, want Frederik is nog niet stokoud maar ze rekenen al wel op zijn erfenis...

Spelers
Frederik Scholten (Henk Arfman), Schoonzus Sijbeltje (Ellen Middendorp), Neef Lammert Prigge (Jan Gr Roessink), Geessie Prigge (Gerda Bijenhof), Neef Harm Velzeboer (Dik Gr Jebbink), Geertruida Velzeboer (Jose Mokkink), Edeltraut Auguste Gruber (Karin Beeftink), Buurman Roelof Bennebroek (Herwin Wilgenhof).

Souffleusse (Wieneke Winkels), toneelmeester (Anneke bouwmeester), grime (Ada Winkels), decorbouwers (Appie Winkels en Gerard Smeenk), geluid (Jürgen Teunnissen) en regie Jose Mokkink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant